Gyors és hathatós megoldásra van szükséged?

Lépnél, de nem tudod, merre, hogyan?

Komoly, jelentős változást kell eszközölnöd, hogy érdemben javuljon az életed?

Nincs időd éveket várni eredményre?

Kényelmes, ONLINE lehetőséget keresel?

 

Válaszd ki a számodra szimpatikus megoldást kínálatomból!

 

Jöhetsz online egy alkalommal konzultációs megbeszélésre (15.000Ft/60 perc)

vagy

Várlak egy alkalommal online egy átfogó megbeszélésre (23.000Ft/120 perc)

vagy

Választhatod a teljes online folyamatot, 5-7 alkalmas bérlettel (alkalmanként 60 perc konzultációval), hogy rendszerbe foglaljuk a lehetőségeidet (72.000Ft/bérlet)

vagy

Luxus kategóriás ügyfél is lehetsz, nagy volumenű cél–megoldás folyamatban, online, egyénre szabva az alkalmak számát és a folyamat hosszát. (Minimálisan 10 alkalom x 60 perc = 120.000Ft – az ezt követő ülések díja 10.000Ft/60p)

Technikai részletek:

Nagyon kényelmesen, online tudjuk megvalósítani a folyamatot, így internetes hozzáférésre, valamint egy okos telefonra vagy laptopra lesz szükség (vagy bármilyen eszközre, amin keresztül megoldható a – lehetőleg – kamerás beszélgetés). Ezért tehát nincs időrabló tényező, hogy oda-vissza utazz a coaching helyszínére, és bárhol lehetsz a világban, így az utazás költsége sem merül fel.

Megegyezés és élethelyzet alapján 5 – 7 alkalomra lesz szükség egy folyamatban. Egy alkalom kb. 60 perc időtartamú. De lehetőség van csak egy vagy akár csak két alkalmat igénybe venni, melyet előzetesen egyeztetünk, ekkor a konzultáció időtartama 60-120 perc. Amennyiben hosszú távú célod van, és úgy érzed, szükséges lehet a támogatásom és a konzultációk a célod eléréséig, igényelheted a luxus csomagot is.

 

Garanciát vállalok szolgáltatásomra, és ezt az alábbi feltételekkel biztosítom számodra:

amennyiben bérletet váltottál vagy luxus csomagra fizettél elő, és az első ülést követően úgy érzed, nem vagyok szimpatikus, vagy nem tetszik az, amit adni tudok, 24 órán belül jelezd ezt nekem, és visszafizetem a teljes költséget, amit kifizettél.

 

BÍZZ BENNEM! BÍZZ A COACHINGBAN! BÍZZ ÖNMAGADBAN!

 

Valóban el akarod érni a célod, ami eddig valahogy nem sikerült?

Válaszd ki a neked tetsző csomagot, és jelentkezz még MA!

Igen, el akarom érni a célomat! Jelentkezem!

Itt az ideje, hogy TE is elérd a célod, megvalósítsd az álmod! Téged hogyan segíthetlek?

Jelentkezz!