Szeretettel köszöntelek weboldalamon!

 

Kérlek, engedd meg, hogy néhány mondatban meséljek magamról!

Kifejezetten érzékeny típusú emberek közé tartozom, aki könnyen rá tud hangolódni a másik ember érzéseire. Mindig érdekelt a lélek, a benne zajló folyamatok, az ok-okozati összefüggések. Már 16 évesen az Atkinson-féle Pszichológia könyvet kértem a „Jézuskától”.

Pedagógusi diplomát szereztem magyar szakon (szakdolgozatom címe: Csehov pszichológiája és novelláinak lélektani hatása (2007)).

Kisfiam születése utáni időszakban igen mélyen beleástam magam a szuperérzékenység témakörébe, óriási önismereti utat bejárva, s egy barátnőm segítségével létrehoztam egy segítő közösségi csoportot szuperérzékenyek, valamint családtagjaik számára.

Szintén autodidakta módon az autizmussal, továbbá az Asperger-szindrómával kapcsolatban is meglehetősen mélyreható, illetve szakmai információkhoz jutottam.

2009 óta fényképezek, 2017 májusa óta hivatásos fotográfus vagyok (OKJ 54-810-01). Fotós munkáim során főként a részletekre szeretek fókuszálni, hangulatokat látok meg elsőként. Számomra a fényképezés legszebb része, amikor emberábrázolás esetében az érzelmeket tudom megragadni, megörökíteni. Mikor azt a pillanatot tudom megbízóimnak visszaadni, ami tükrözi érzelmeiket, ezzel adva örök emléket számukra, mikor a képeket újranézik évek múltán. Így az újszülötteket, a családokat, az esküvőket nagy örömmel fényképezem, miközben modelljeim lelkére is igyekszem teljes mértékben odafigyelni.

Folyamatosan képzem magam a pszichológia, különösen a pozitív pszichológia témakörben. Így találkoztam a coaching szemlélettel is. Akkreditált felnőttképzés keretében life coach tanúsítványt szereztem (E-001892/2019/D002, 2019/020), melyet kiegészítettem a Csoportos és team coaching tanúsítvánnyal (E-001892/2019/D006, 2020/077). Emellett a Tréneri kompetenciák fejlesztése képzést is sikeresen elvégeztem (E-001892/2019/D004, 2020/083).

Kedves, vidám alaptermészetemnek, kreativitásomnak, érdeklődési köreimnek, tapasztalataimnak köszönhetően örömmel, szívesen állok más emberek szolgálatába coachként is.

Szívesen ötvözöm a tanultakat, a végzettségeimmel járó lehetőségeket, valamint személyiségem jegyeit. Így 2019-ben első ízben tudtam felajánlani autizmusban érintett családok számára „csendes fotózást” (melyből hagyományt kívánok teremteni), de pont ilyen ötvözet alapján formálom specifikusan az esküvői coaching szolgáltatásomat is a fényképezés során szerzett tapasztalataimat konstruktívan egyesítve a coaching alapelvekkel.

 

Nekem mit adott a coaching?

Sohasem sejtett felismerést, „aha-élményeket”. Bátorságot. Újabb célokat az életemben. Megoldásokat. Eredményeket. Gyakorlatilag egy új életet. Egy olyan életet, ami mindig is az enyém volt, csak nem láttam a fától az erdőt. A coachingban senki nem mondta meg, mit csináljak, én találtam rá önmagamra, a céljaimra, a megoldásaimra. Az utamra.

Szeretném Neked is ezt a csodát adni! Segítek, ha változtatni szeretnél valamit az életedben.

Néhány visszajelzés azoktól, akiknek már segíthettem:

  • Nagyon hasznos volt a beszélgetésünk, végre rend van a fejemben, amihez Márti szakértelme, bölcsessége és kedvessége nagyban hozzájárult!
    Mindenkinek szívből ajánlom Márti szolgáltatását! ♥
  • Lelkiismeretes, remek szakember. Teljes mértékben rám koncentrált az üléseken. Segített rávezetni a kiútra.
  • Márti, nem tudok elég hálás lenni neked! Ez a folyamat alapjaiban változtatta meg az életemet! Nagyon köszönöm!!! Voltam már coachnál, az is sikeres folyamat volt, de veled szenzációs önismereti utat jártam be, ami mérhetetlen segítséget jelent az életem minden területén! Nagyon-nagyon köszönöm!!! Mindenkinek csak ajánlani foglak, és tuti, hogy nem ez volt az egyetlen és utolsó folyamatunk, a törzsvendéged leszek! 😃
  • Ügyes, képzett szakember, ajánlom azoknak, akik szeretnék problémájukat megosztani egy megbízható segítővel.
  • Szeretettel és szívből ajánlom Mártit ♥ Egy jótékonysági aukción nyertem a coachingfolyamatot, ez nekem már önmagában nagy értékkel bírt. A vele való közös munka ezt csak megerősítette: felkészült coach, teljes jelenléttel és odafigyeléssel. Kreatív és lelkes, remek kis feladatokkal vezetett az utamon és sikeresen zártuk a coaching folyamatot melynek tanulságai azóta is a mindennapjaim része 😊🙏