Szemüveg

Te ma melyiket választod? 🤓😍😎🤩🧐
Tudtad, hogy a világ körülötted olyan, amilyennek te látod?
A másik embernek pedig olyan, amilyennek ő látja.
És azt tudtad, hogy nem minden nap ugyanazt a szemüveget tesszük fel? Van, mikor egészen sötét és szürke a lencse, amin keresztül szemléljük az eseményeket, élethelyzetünket, máskor kimondottan színes, akár rózsaszín, napos sárga, vagy épp bohókás színes minden, amit megélünk, amit tapasztalunk. Sokszor csak reggel, ébredéskor „felkapunk” valamit magunkra, máskor megfontoltan nyúlunk ahhoz a látásmódhoz, amire szükségünk van.
Az a jó, hogy széles a paletta, színes a skála, megannyi lehetőség van. Csak rajtunk múlik, mikor mit választunk. És bármikor le is cserélhetjük igény szerint ezt a bizonyos szemüveget, hogy milyen színben lássuk a világot.
A „szemüveg” színe meghatározza a világlátásunkat, élethelyzeteinkre való rálátásunkat, párunk, családtagjaink megítélését, de még önmagunkra való tekintésünket is.
Te milyen szemüvegen keresztül szeretnéd látni mindezeket?
Ha úgy érzed, nehézséget jelent a szemüveget lecserélned, a szemléleteden, nézőpontodon változtatnod egy adott élethelyzetedben, segítségedre lehetek! Válassz a konzultációs lehetőségek közül!