Akár hiszed, hogy képes vagy rá, akár nem, igazad lesz!

Hallottál már az önmagát beteljesítő jóslatról? Biztosan.

Vannak dolgok az életben, amik megtörténnek, akár akarjuk őket, akár nem.
Vannak olyan dolgok is, amiket nagyon nem akarunk, hogy megtörténjenek, folyton attól rettegünk, hogy mégis bekövetkezik, talán mindig erről beszélünk, vagy csak sokat gondolunk rá. És azt mondjuk, “bevonzottam, megtörtént”.
Olyan is van, amit nagyon szeretnénk, és csak arra koncentrálunk, és aztán elmondhatjuk, “bevonzottam, sikerült!”
Velem fordult már elő, hogy 1 tételt nem volt időm megtanulni, és kihúztam épp azt a vizsgán, mert folyton azon aggódtam, jaj, csak nehogy azt az egyet húzzam.
De ennek az ellenkezője is megesett. Egy tétel volt, amiről biztosan tudtam, tökéletesen megtanultam, és csak erre az egyre tudtam gondolni. Kihúztam, sikerült!
Veled is fordult már elő hasonló?

Sokan sokféleképp magyarázzák ezt. Istenre, az Univerzumra, a Sors akaratára fogják. Mások a vonzás hatalmának tulajdonítják. Megint mások pedig azt gondolják, hogy az agyban olyan folyamatok játszódnak le, amiktől megváltozik a dolgokhoz való hozzáállásunk, viszonyunk, de még cselekvéseink is. Amikor nagyon sokat gondolunk valamire, a többi gondolatunkat is e köré építjük, és a cselekvéseinkben is ennek hatására teszünk mindent, akkor elindulunk abba az irányba, hogy meg is valósítsuk.

Mindegy, hogy ki melyikkel magyarázza, abban azért egyetértenek, hogy létezik, megtörténik. A spiritualitás és/vagy a tudomány okán, de létrejön az, ami a gondolataink, attitűdünk nyomán bennünk van.

A félelmeink is képesek sajnos ilyen módon testet ölteni, de szerencsére a pozitív vágyaink felé is éppúgy el tudunk indulni, és meg tudjuk azokat valósítani. Nehéz az egyensúlyt megteremteni, azután pedig megtartani. Ehhez óriási harmóniára, lelki nyugalomra van szükség, és azt gondolom, sokkal nehezebb az ember számára ez a lelki béke és harmónia, hogy a tudata tiszta maradjon a negatív gondolatoktól. Gyakran billenünk a negatív irányba, és érezzük aztán joggal vagy sem úgy, hogy több rossz dolog történik velünk.

De mit lehet tenni, hogy a jó dolgok történjenek meg?

Először is önmagunkat kell megismernünk ahhoz, hogy tudjuk, tisztában legyünk vele, mire van szükségünk.
Pontosan mire. Teljes részletességgel, átgondoltan.
A lottó ötösről sokan ábrándoznak, és ezt is, azt is akarják. De amikor valódi mélységében gondolnak bele, hogy szükségük van-e rá, felismerik, hogy nincs. Nem arra van valójában szükségük, hogy az ölükbe hulljon néhány millió-milliárd forint. Nyilván, ha megtörténne, nem duzzognának sokat. De lássuk be, valójában nem arra van szükségük az életükben az embereknek, hogy ez így legyen.
Ehhez az átgondoláshoz igazán mélyen kell látni a saját szükségleteinket, igényeinket, valamint azokat a lehetőségeket, amiket magukban rejt az, amit szeretnénk.

Ezt követően szuper dolog, ha tudjuk “lelki szemeink előtt”, önmagunkban, vagy valós képekben vizionálni a vágyunkat. Mert az agyi pályák még inkább működésbe tudnak lépni.
Ekkor el tudod hinni, hogy valóra válik, hogy megteremted magadnak.

És sokan itt megállnak, és várják a csodát. Valóban csoda, ha ezután bekövetkezik a vágyott cél. De sokkal célravezetőbb, ha ezután tudatosan és tudat alatt is elkezdünk teret engedni a vizionált képnek, a vágyott élethelyzetnek, és köré rendezzük a többi élethelyzetünk lehetőségeit is. Sok kicsi lépés, mozzanat nagyon is előre tud vinni bennünket a célunkhoz. Apró lépések. A lényeg, hogy: CSINÁLD! Enélkül tényleg a sült galambra várhatunk. Tenni kell a céljainkért. Olyan célokért, amikben teljes elkötelezettséggel képesek vagyunk hinni.

És itt még egy fontos szempont jön a képletbe: önmagadban is kell tudni hinni, hogy képes vagy rá! Miért is ne lennél rá képes? Az ellenkezőjére is képes vagy… Bármire képes vagy! Csak tőled függ, mit AKARSZ megvalósítani!

Higgy magadban, higgy a céljaidban, és tegyél érte! Ahogy a “pipás sportmárka” mondja: Just do it!

És most jön egy plusz jó hír: bármelyik lépcsőfokon tartasz is ebben a folyamatba, segíthetek. A pontos cél meghatározásában, amit igazán belülről kell megtalálnod. Abban, hogy hinni tudj benne. Abban is, hogy önmagadban tudj hinni, hogy képes vagy rá. Abban is, hogy meg tudd tenni a legapróbb, vagy legnagyobb lépéseket felé.

Hogyan?

👉 Iratkozz fel hírlevelemre, ahol minden héten új gyakorlattal segítelek:
https://boldogsagfokusz.hu/hirlevel/

👉 Jelentkezz csoportos fejlesztői folyamatba, ahol adott élethelyzetedben nem leszel egyedül:
https://boldogsagfokusz.hu/csoportos-konzultacio/

Időpontfoglalás: https://boldogsagfokusz.reservio.com/booking/business/event

👉 Jelentkezz egyéni folyamatba, ahol csak veled és a te megoldandó helyzeteddel foglalkozok:
https://boldogsagfokusz.hu/szemelyes-konzultacio/