🚧Elakadtál, és nem tudod, hogyan tovább?🤔

Elterveztél valamit, és nem úgy alakulnak a dolgok?😱

Van megoldás!
Gyakorlatilag úgy kell csinálni, ahogy a GPS teszi. Megtervezi az útvonalat. Aztán vagy, mert te nem arra akarsz menni mégsem, vagy, mert olyan aktuális körülmény adódik, ami nem enged arra menni (pl. baleset), más útvonalra térsz. Akkor a GPS egy pillanatra megáll. Megkeresi, hol is tartasz épp most. Elgondolkodik. Majd megnézi, milyen lehetőség adódik abból a helyzetből, ahol épp vagy a célod felé, amit pontosan meghatároztál neki az indulásnál. És ennek megfelelően újratervez, ad egy másik útvonalat, és végül ezzel is eléred a célod.
Lehet, hogy nem a számodra legkedvesebb fasor mentén haladsz, ami a szívedet-lelkedet gyönyörködteti, lehet, hogy nem a legrövidebb idő alatt érsz oda, vagy épp nem a legsimább úton haladsz végig, de odaérsz. A GPS nem pánikol. Nem csak azért, mert az egy gép, hanem azért sem, mert lehet újratervezni. Nekünk, embereknek is! És lehet, hogy olyan felfedezést teszünk az új útvonalon, amiről máskülönben nem is tudnánk sosem (jéé, de gyönyörű ez a folyó, ami mellett elhaladunk, vagy csodaszép épületek vannak errefelé, még sosem láttam őket!). Azaz minden esetből tanulhatunk valamit – ha kinézünk az ablakból, azaz túlnézünk az elakadás okozta sértettségünkön.

Tehát, ha elakadtál:

✅ Állj meg, és figyelmesen nézz körül! Mi van most? Hol vagy most?
✅ Merre van a célod? Mi az pontosan? Mikorra volt tervezve az érkezésed?
✅ Milyen lehetőség van a célod felé haladni?
✅ Mi segíthet a célod elérésében?
✅ Mi az első lépés?

Amennyiben szeretnéd egy dinamikus folyamatba helyezni a célod elérését, ahol szuper technikák segítségével, önmagad mélyebb megértésével és fejlesztésével navigálhatod lépéseidet, írj! Veled tartok, és megoldásfókusszal segítem a folyamatod! 💝