Miért ne add fel?

Van egy mondás: akkor szeresd legjobban, amikor a legnehezebb! Igaz ez a gyermekekre, mikor hisztiznek, igaz ez a párunkra, mikor feszült, igaz ez önmagunkra is! De igaz a céljainkra is!
Akarod? Küzdesz érte? Valami miatt mégsem haladsz előre? Hol könnyebb kicsit, hol meg piszok nehéz? Úgy érzed belefáradtál? Vagy azt gondolod, képtelen lennél rá, hogy elérd?
Bármi is az, ami miatt megtorpannál, jusson eszedbe, miért akarod elérni! Mit ad neked, ha eléred? Mit veszthetsz, miről maradsz le, ha nem éred el? Igazán akarod? Igazán vágyod? Már így is sokat tettél érte? Akkor a nehezebb időszakokban se engedd el!

Sőt, akkor ragaszkodj hozzá csak igazán!

Miért? Mert amikor a nehézségen túljutsz, isteni érzés lesz, hogy visszatekintesz: SIKERÜLT! TE csináltad meg! KÉPES voltál túljutni rajta!
Hihetetlen energiákat fog adni minden egyes nehézségen való átlendülés, minden egyes megoldás!
Legközelebbre – már múltkor is megcsináltam! Ez is sikerülni fog!
Más helyzetekre – az a feladat sem fogott ki végül rajtam, ez sem fog!
Tekints vissza az életedre! Mennyi-mennyi nehéz helyzeten túl vagy már most is?! Gondold csak át! Rengeteg olyan élethelyzete van mindenkinek, ami kemény, nehéz, lehetetlennek tűnik. De amikor nem adod fel, és mégis megcsinálod, az óriási öröm!
Hatalmas erő rejlik mindenkiben, akkor is, ha most éppen nem érzi. Akkor is, ha most éppen fáradt. akkor is, ha most minden ellene szól…
Töltsd fel magad a saját, már meglévő erődből, gyűjts össze legalább 5 olyan helyzetet életedből, amikor sikerült! Amikor megcsináltad! Amire igenis büszke vagy!
Lehet ez egy súlyos betegségből, balesetből való talpra állás, válás után rendezni az életed, lefogyni akár csak 5 kg-ot, nyelvvizsgázni, vagy életed első olyan palacsintáját megsütni, ami nem szakadt el. Bármi!
Mindegy, hogy ki mit gondolna a sikeredről, az számít, TE hogyan élted meg! Kitörő örömöt jelentett? Életerőt adott a tapasztalat?
Most is használd fel ezeket az érzéseket, és menj tovább az utadon! Képes vagy rá, hogy megcsináld! Lehetőséget láss a nehézségben! Kihívásként állj elébe! 💪✌️🥰