Kedves Jegyesek, akiknek halasztaniuk kell!

Mindenek előtt sajnálom, hogy a Nagy Napotok ilyen helyzetbe került! Mindemellett pedig gratulálok nektek, hogy megtaláltátok az Igazit, akivel össze akarjátok kötni az életeteket!
Az én esküvőm 2011-ben volt. Május végére volt kitűzve, célegyenesben voltunk, de május elején egy tragédia történt a családban, az egyik hozzátartozónk bűncselekmény áldozatává vált. 😢 A gyász miatt természetesen nem tarthattuk meg az esküvőt, lagzit. Nekünk ezért kellett időpontot változtatni, szeptemberre tudtuk áttenni. A szolgáltatók abszolút korrektek, készségesek voltak. Mindegyik! <3 Nyilván ez is vis major volt. Akárcsak a mostani helyzet. Persze abban más volt, hogy egy tragédiát kellett feldolgozni, de a mostani helyzet is okoz feldolgoznivalót, sok szervezést és átszervezést igényel mindenki részéről, rengeteg türelmet a kiborulás határán, és a mindennapok küzdelme mellett a csalódottsággal való szembenézés sem könnyű.
Amit ebben a helyzetben tenni lehet: higgadtan leülni együtt, megbeszélni, hogy a kapcsolatra nézve ez a helyzet annyi változással jár, hogy egy nagy közös megoldandó feladat vár most rátok, és megerősít benneteket még jobban.
Listázzatok minden tennivalót. Érdemes esetleg bevonni a barátokat, közeli családtagokat, így a helyzet eredményeként összefogóbb lesz a násznép, mire a Nagy Nap elérkezik. Végülis a fő szervezési dolgok már készen voltak az eredeti verzió szerint. Jöhet az új időpont kitűzése (legyen megfelelő a helyszínnek, anyakönyvvezetőnek, „fontosabb” szolgáltatóknak, pl. fotós, zenekar stb.). Szolgáltatókkal, helyszínnel stb. egyeztetni a változás anyagi vonzatát (ha nem jó az új időpont, előleggel / foglalóval mi történik stb. (vis majorra hivatkozva ptk. szerint). Ha pedig jó az időpont, kell-e ráfizetés, vagy épp olyan időszakra esik majd, amikor „csúcsidőn” kívül kedvezményesebb a díjszabás stb. Mindenkivel teljesen egyedi lesz a megbeszélés.
Átnézni, hogy kiket kell értesíteni az új időpontról (nyilván a szolgáltatók és a meghívottak) – majd őket tájékoztatni a megfelelő módon (új meghívót mi nem készítettünk, csak egy „kiegészítőt” a változásról – szóban mindenkinek szóltunk, de szép kis cédulán írásba is adtuk, a meghívó papírjával és stílusával egyezően, így eltehette bárki együtt a kettőt emlékbe).
Amennyiben ruha bérelve lenne, akkor nem szabad elfelejteni a kölcsönzővel is mindent egyeztetni. Virágok, torta, stb-stb-stb.

💝Engedjétek meg, hogy egy felajánlást tegyek!💝
Tekintettel arra, hogy pontosan tudom, milyen érzés menyasszonyként megélni, elhalasztani az utolsó pillanatban az esküvőt, segíthetek most nektek megoldani ezt a cseppet sem kellemes és egyszerű időszakot.
☝️JELKÉPES összegért vállalok egyszeri konzultációt, vagy folyamatot is most, a járványügyi helyzetre való tekintettel. (Visszavonásig érvényes ajánlat.)
Természetesen ONLINE.
Ez mit jelent?
Írjatok üzenetet, és megbeszéljük a részleteket!